GRADSKI ODBOR SNS: Jankovićev jedini cilj - PLAČKA BEOGRADA

Autor: Tanjug

Vesti

29.12.2017

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor SNS saopštio je da je konferencija za novinare koju je održao predsednik PSG Saša Janković "cirkus lopovsko-tajkunske koalicije", kojoj je jedini cilj "još jedno prezaduživanje Beograda i pljačkanje građana".

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Kako navodi beogradski SNS, Janković, Šutanovac, Ðilas, Šapić, Mišković, Limun i Jeremić žele da pljačkaju građane kako bi se "bahatili na skupim gliserima i vozili audijem A8".

- Lopov podržava lopove, kako bi se našli i dogovorili oko konačne raspodele funkcija, fotelja i privilegija u gradu, pošto je to jedina borba koju vode. Program koji nude udruženi i zgrčeni Janković, Ðilas, Šapić, Šutanovac, Živković, Jeremić i njegov šef Limun, pod budnim okom Miškovića jesu puste replike Terazija, nebezbedni Pazl gradovi, sumnjive nabavke Solarisovih autobusa i španskih tramvaja, zaduživanje Beograda za 1,2 milijarde evra - navodi se u saopštenju SNS. 

Dodaju da SNS voli Beograd, što se vidi po razvoju grada.

- U Beogradu danas ima preko 1.111 aktivnih gradilišta, 200 uređenih fasada, više od 550 kilometara asfaltiranih puteva, više od 396 kilometara vodovodne i kanalizacione mreže. Takvu odgovornu politiku Srpska napredna stranka će nastaviti da vodi i u 2018, jer nam je interes građana jedini cilj - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Ema

29.12.2017 17:35

100% tacno!

grba

29.12.2017 23:43

@Ema - Surova realnost

Mita

29.12.2017 17:38

Jankovic ima jedino talenat u tome da opustosti sve cega se dohvati.

Orleanka

29.12.2017 17:51

I svoj pokret iskorištava dok nije na vlasti, a šta bi tek radio kada bi došao na vlast! Strašno! Opoziciju kompletno čine lopovi i biće oduvani sa glasačkog listića!