TURČIN DIVLJAO NA AUTO-PUTU! BMV u punom gasu, a onda je krenula akcija presretača: PLJUŠTE KAZNE!

Autor:

Vesti

03.03.2022

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova isključili su iz saobraćaja četvoricu bahatih vozača.

TURČIN DIVLJAO NA AUTO-PUTU! BMV u punom gasu, a onda je krenula akcija presretača: PLJUŠTE KAZNE!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Saobraćajna policija je jutros u 10.19 časova na auto-putu Beograd-Niš, u mestu Kolari kod Smedereva, presretačem zaustavila četrdesetčetvorogodišnjeg turskog državljanina koji je upravljao automobilom marke „BMV“ brzinom od 222 kilometra na čas, na delu gde je ograničenje 130, a proverom je utvrđeno da kod sebe ne poseduje vozačku dozvolu.

Policija je sinoć u 23.12 u Novom Beogradu presretačem zaustavila četrdesetogodišnjeg vozača automobila „audi a6“ koji je upravljao vozilom brzinom od 129,1 kilometara na čas, dok je na tom delu ograničenje 80. Alko-testiranjem vozača utvrđeno je da je imao 1,37 promila alkohola u organizmu.

Republika

Foto: Printskrin

 

Saobraćajna policija je na teritoriji Savskog venca zaustavila presretačem i četrdesetdvogodišnjeg vozača automobila marke „folksvagen golf“, koji se kretao brzinom od 117 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje 80. Daljom kontrolom utvrđeno je da kod sebe nije imao vozačku dozvolu.

Oko 23.55, policija je na Paliluli zaustavila četrdesettrogodišnjeg vozača automobila marke „fijat“, koji je, kako je alko-testiranjem utvrđeno, upravljao sa 2,02 promila alkohola u organizmu, što predstavlja nasilničku vožnju.

Protiv vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading