"UČIM BABU DA KORISTI TELEFON NA TAČ"! Ova unuka pravi je hit na društvenim mrežama! BOLJE OD BILO KOG UPUTSTVA! (FOTO)

Autor:

Vesti

23.02.2022

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo da nema onog ko nema neku stariju osobu kojoj mora da objašnjava kako se koristi moderna tehnologija, posebno pametni telefoni.

"UČIM BABU DA KORISTI TELEFON NA TAČ"! Ova unuka pravi je hit na društvenim mrežama! BOLJE OD BILO KOG UPUTSTVA! (FOTO)

Foto: pixabay.com

S obzirom na to da se mobilni telefoni odavno ne koriste na način na koji su se ranije koristili, starijim osobama je teško da se u tome snađu, te često zovu u pomoć svoju decu ili unuke da im drže "kurs" kako koristiti moderan telefon, ili kako ga većina njih zove - "telefon na tač".

 

Jedna korisnica Tvitera ima baš ovu situaciju, a način na koji je ona svojoj baki napravila uputstvo za korišćenje pametnog telefona za kratko vreme postalo je hit na ovoj društvenoj mreži.

 

Naime, njeno uputstvo sadrži detaljno objašnjenje osnovnih funkcija - od punjenja i otključavanja telefona do slanja poruka i pozivanja, a koliko je korisno ostalim tviterašima koji i sami imaju problem da objasne svojim ukućanima gde i šta da pritisnu, govori skoro pet hiljada lajkova i desetine komentara.

"Ovo se zove ljubav", "Ko zna kakve ćemo mi skalamerije morati da učimo kad zađemo u njihove godine", "Ovo je super. Snimi kao pdf i šalji nam svima, svi imamo po jednu babu učenicu", "Sjajno! Bravo", "Ovo je bolje od bilo kog uputstva", "Ovo je predivno", pisali su korisnici, prenosi Pink.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading