SLOBINA SNAJKA JE DEVEDESETIH IZGLEDALA KAO AVION: O svekru ima samo lepe reči, a pogledajte kako se Milica danas drži (FOTO)

Autor:

Vesti

27.01.2022

10:50

Milica Milošević bila je prva snaha Slobodana Miloševića, a poznato je i da je za vreme devedesetih, velike nemaštine i vremena kada je narod jedva preživljavao, upravo ona prva ugradila silikone u grudi.

SLOBINA SNAJKA JE DEVEDESETIH IZGLEDALA KAO AVION: O svekru ima samo lepe reči, a pogledajte kako se Milica danas drži (FOTO)

printscreen

Supruga Marka Miloševića nije žalila novac kako bi se sredila od glave do pete. Napumpala je usne do maksimuma, sredila nos, ali i jagodice. Uvek je bila sređena, obučena u luksuznu garderobu i uglavnom na visokim štiklama paradirala je pored naroda koji je preživljavao dan za danom.

To je verovatno najbolji čovek kojeg sam upoznala i kojeg ću ikada upoznati. On je posebna ličnost. Svako ko ga nije poznavao kao ja bio je na gubitku. Takav se više neće roditi – izjavila je Milica jednom prilikom za Slobodana Miloševića koga je redovno posećivala u Hagu, prenosi Objektiv.

www.profimedia.rs

Milica sa sinom

Posećivala sam svekra skoro do poslednjeg trenutka, vodila sam i dete. Bio je to težak period. Slobu sam mnogo volela, značilo mi je što sam bila privilegovana da kod njega odlazim. Njemu je mnogo značilo kada sam mu dovodila unuka… Trudili smo se da Marko uopšte ne vidi da je to zatvor. Sećam se, Sloba je jednom doneo veliki beli pano, na kojem je Marko crtao. Sloba je to posle okačio u svojoj sobi. Nažalost, to je sve ostalo u Hagu.

Instagram.com/

Milica je i danas dobro zbrinuta

Milica je, iako nije više deo porodice, i dalje dobro zbrinuta. Živi u Požarevcu, retko se pojavljuje u javnosti, dok je Marko odavno u Rusiji gde je, sve dok nije preminula, živeo sa majkom Mirjanom Marković i novom ženom sa kojom je dobio i ćerku.

Komentari (2)

Loading
A danas....

28.01.2022 08:39

....svaka politicarka ima silikone. Zato smo u jos vecoj krizi. Sad imamo mnooogooo Milica. Zorana, Cica, Kisicka, Hrkalovicka, ..... Sve to treba napuniti silikonima i obuci

Mića

28.01.2022 19:35

@A danas.... - Što Ti ne napuniš svonu glavu,možda bi bilo bolje za Tebe i tvoju okolinu.