HITNO SE OGLASIO MUP: Sramne laži portala "Nova.rs"!

Autor:

Vesti

25.01.2022

19:22

Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da je portal Nova.rs u skladu sa svojim, rekli bismo sada već tradicionalnim scenariom iznošenja lažnih informacija, ponovo slagao, ovoga puta da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pratili i snimali članove ruske opozicije u Beogradu.

HITNO SE OGLASIO MUP: Sramne laži portala "Nova.rs"!

printscreen/TV Pink

Naime, portal Nova.rs objavio je fotografije ljudi i vozila na kojima se, kako tvrde nalaze pripadnici i vozila Ministarstva unutrašnjih poslova, tačnije Službe za specijalne istražne metode, što je čista laž.

Stiče se utisak da portal Nova.rs i njihovi politički favoriti veruju i slede Gebelsovu teoriju da više puta ponovljena laž postaje istina.

Ministarstvo unutrašnjih poslova ponavljaće dokle god je potrebno, insistiraće na istini i neće dozvoliti da se lažima, zarad sticanja nekakvih političkih poena, blati ugled i čast pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova.

Za histeričnu antirusku i antisrpsku kampanju širenja laži koju koriste u političkoj borbi, portal Nova.rs moraće da nađe drugačiji put, jer su se svi pravci koje su do sada koristili sveli na izmišljene priče za koje, koliko god se trudili, ne mogu da isfabrikuju dokaze jer oni i ne postoje.

Bonus video:

Komentari (2)

Loading
Коле

25.01.2022 20:00

Овом "машинском мозгу" је, хитно, неопходан конзилијарни преглед.

Rodna

27.01.2022 13:13

Imate gospodo zadrugu na strani, o cemu pricamo?