VUČIĆ STIGAO U TURSKU: Posetio mauzolej Kemala Ataturka (VIDEO)

Autor:

Vesti

18.01.2022

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj poseti Turskoj, gde će prisustvovati trećoj sednici Visokog saveta za saradnju Republike Srbije i Republike Turske. Tom prilikom posetio je Anitkabir-Mauzolej Mustafe Kemala Ataturka.

VUČIĆ STIGAO U TURSKU: Posetio mauzolej Kemala Ataturka (VIDEO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

- Velika mi je čast da u ime građana Republike Srbije i srpskog naroda i ovom prilikom odam poštu besmrtnom ocu turske nacije i iskrenom prijatelju naše zemlje - Kemalu Ataturku - napisao je predsednik na Instagramu. 

 

Danas će biti potpisano više dokumenata od značaja za dalje unapređenje bilateralne saradnje, saopšteno je iz službe za saradnju s medijima predsednika Republike.

Tokom boravka u Ankari predsednik Vučić će se danas sastati i sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Dragana

18.01.2022 14:36

Srbija uspostavlja saradnju i međusobno poverenje sa brojnim zemljama sveta što predstavlja put ka napretku i razvoju same Srbije.

Jelisaveta

18.01.2022 14:57

Odavanje pocasti osnivacu moderne turske drzave, Srbija je jos jednom poslala poruku da zeli najbolje odnose sa Turskom.