JAČI NEGO IKAD! Šolak pokušao da uništi "Telekom Srbija" pomoću lobista, dao im desetine miliona evra! VLADIMIR LUČIĆ PROGOVORIO O SUKOBU SA "JUNAJTED GRUPOM"!

Autor:

Vesti

26.12.2021

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor "Telekoma Srbija" Vladimir Lučić rekao je večeras u emisiji Hit Tvit da je ova kompanija jača nego ikad iako Junajted grupa u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka kako bi je urušio.

JAČI NEGO IKAD! Šolak pokušao da uništi "Telekom Srbija" pomoću lobista, dao im desetine miliona evra! VLADIMIR LUČIĆ PROGOVORIO O SUKOBU SA "JUNAJTED GRUPOM"!

Foto: Printskrin

Lučić je rekao da Junajted grupa ne plaća ovde samo određene analitičare i političare, već desetine milione evra troši i na lobiste, međunarodne detektivske agencije, advokate, a sve kako bi se Telekom uništio na međunarodnom niovu.

- Uzrok čitavog sukoba bio je što je igrom slučaja Telekom dao svoju infrastrukturu konkurenciji gotovo besplatno. Oni čak nisu ni prikazivali pravi broj korisnika, pa je moguće da je bilo malverzacija. Zauzeli su tržište, a 2018. smo došli dotle da nam je tržište bilo strašno slabo. Međutim, napravili smo novi pravac razvoja, ali su u istom trenutku krenuli i napadi. Mi smo trenutno lideri: proces akvizicije kablovskih operatera i spojili ih u Telekom, imamo više od milion optičkih priključaka... - kaže Lučić.

Kada se konkurencija uzdrmala, krenuli su medijsko-politički napadi.

- Telekom je sada jači nego ikad i vredi više nego ikad. Ne postoji nešto što može da se desi u narednih deset godina što može da uzdrma naše poslovanje. Mi ćemo biti lideri u telekomunikacionim uslugama i u Srbiji i u regionu - kaže Lučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading