Palmin Novogodišnji KOKTEL!

Autor:

Vesti

21.12.2017

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sportskoj hali u Jagodini predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma priredio je tradicionalni novogodišnji koktel pod parolom "Za zdravu i srećnu porodicu", kome je prisustvovalo više od šest hiljada ljudi.

RepublikaFoto: ST/G.D.
Palmin Koktel

Ovom koktelu prisustvovali su i ministri u Vladi Srbije Aleksandar Antić i Branko Ružić, zamenik predsednika Pokreta snaga Srbije Dragomir Karić, otac Novaka Đokovića, Srđan Đoković i brojne druge ličnosti iz privrednog i javnog života Jagodine.

- Pre dva i po sata pozvao me predsednik Republike Aleksandar Vučić i pitao me šta radim i ja sam mu rekao. Vučić mi je kazao: Evo ti jedna radosna vest. Sledeće godine doći će jedan investitor u Jagodinu i zaposliće 200 radnika - poručio je Marković i dodao:

- Bio sam na nekoliko koktela u Beogradu i tamo viđam uvek iste ljude, političare i bogate. Ali mi smo u Jagodini navikli da se družimo sa običnim ljudima. Običan čovek treba da oseti šta je novogodišnji koktel, a ne samo oni koji se bave politikom ili imaju mnogo para.

RepublikaFoto: ST/G.D.

Marković je najavio da će u Jagodini biti otvorena fabrika aviona kompanije "Aero east" u vlasništvu Milorada Matića, koji je preselio proizvodnju iz Kraljeva u Jagodinu.

- Izvozićemo avione iz Jagodine u Ameriku na kojima će pisati Siti Jagodina - kazao je Marković i najavio da će 5. januara biti otvoreno skijalište sa sistemom veštačkog snega.

Ministar za energetiku i rudarstvo Aleksandar Antić poručio je da je Jagodina grad za primer.

- Srbija je krenula da se razvija. Srbija diže svoju ekonomiju i postaje bolje mesto za život i 2018. godine će biti povećane plate i penzije i svi će osetiti bolji život - rekao je Antić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading