PREMIJERKA BRNABIĆ SE ZAHVALILA PREDSEDNICI EVROPSKE KOMISIJE NA SRDAČNIM REČIMA: Draga Ursula fon der Lajen, hvala Vam na podršci

Autor:

Vesti

14.12.2021

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić reagovala je toplim rečima na tvit predsednica Evropske komisije Ursule fon der Lajen.

PREMIJERKA BRNABIĆ SE ZAHVALILA PREDSEDNICI EVROPSKE KOMISIJE NA SRDAČNIM REČIMA: Draga Ursula fon der Lajen, hvala Vam na podršci

Foto: printskrin

- Draga Ursula fon der Lajen, hvala Vam na podršci. Ovo je važan dan za srbiju na našem evropskom putu - napisala je premijerka kao reakciju na tvit predsednice Evropske komisije.


- Srdačno pozdravljam to što je Srbija danas otvorila diskusije o zelenoj agendi i klasteru održivog povezivanja u svojim pregovorima o pristupanju Evropskoj uniji. Ovaj važan korak koji je predviđen našom revidiranom metodologijom ubrzaće pregovore. To je takođe signal posvećenosti Evropske unije Zapadnom Balkanu - napisala je prethodno predsednica Evropske komisije.
 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading