VELISAV JE U SAOBRAĆAJKI IZGUBIO PAMĆENJE! Kad mu se posle 40 godina vratilo, setio se da na računu u Nemačkoj ima ogroman novac! SAD IMA MUKU DA DOĐE DO PARA!

Autor:

Vesti

12.12.2021

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velisav Lovčević doživeo je u Nemačkoj tešku nesreću zbog koje je privremeno izgubio pamćenje, a velike svote novca na ime osiguranja setio se tek pre nekoliko godina.

VELISAV JE U SAOBRAĆAJKI IZGUBIO PAMĆENJE! Kad mu se posle 40 godina vratilo, setio se da na računu u Nemačkoj ima ogroman novac! SAD IMA MUKU DA DOĐE DO PARA!

Foto: Printskrin

Da sudbina ume da bude teška, pokazuje i njegova priča, jer ovaj penzioner danas jedva preživljava u domovini, dok u tuđini i dalje ima puno novca.

Lovčević se obreo pre više od 40 godina u Nemačkoj, gde je radio kao vozač. Sve je bilo u redu dok nije promenio firmu i otišao u Hesen. Od tada, kako kaže u ispovesti za Novo jutro TV Pink, počinju njegovi problemi.

- Terao me maler za malerom! Novi gazda mi je dao manju platu, a nakon saobraćajne nesreće, više mu nisam ni trebao. Ja sam u nesreći zadobio potres mozga, jer sam udario glavom. Tom prilikom delimično sam izgubio sećanje, pa sam zaboravio i da imam novac, i u kojoj je banci - priča za Pink Lovčević.

Kako kaže, ne zna tačno koliko novca ima na tom računu, a računa se setila – njegova žena.

- Niko nije imao pojma da će me ovo zadesiti! Novac sa računa nisam hteo da dižem, jer sam planirao da ga ostavim sinu u amanet. Onda sam ga posle nesreće i zaboravio! U jednom trenutku mi se vratilo da imam novac na računu – kaže Lovčević.

Biće mi bolje kad ovo završim. Teško je da teže ne može biti, ali ja nemam kud, moram napred.

Aleksandar Milićević, advokat, objašnjava da je Lovčeviću osiguranje isplatilo određenu svotu novca nakon saobraćajne nesreće, a da je problema nekoliko.

- Prvi problem je taj što se sve desilo jako davno, kada nije bilo elektronskog unosa podataka. Dakle, naše Ministarstvo i ambasada moraju da urade deo posla koji nije lak. Svaka narodna banka štiti interese svojih državljana, pa bi u Nemačkoj prvo proverili vaš identitet i to da li račun zaista postoji. Ja predlažem da račun na koji ste primali zarade, a za koji ne znate koji je broj, saznate iz njihove poreske uprave i arhive – kaže advokat, dodajući da se ovo neće rešiti bez podrške države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Paa je l

12.12.2021 15:42

Se on setio ili zena...

Odgovori 10 0
Kiki

13.12.2021 20:47

Imaju neka dokumenta iz inostranstva?