MUP SE OGLASIO: Blokade saobraćaja i neprijavljeni skupovi su kršenje zakona

Autor:

Vesti

04.12.2021

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo unutrašnjih poslova danas je ponovilo da je svaka blokada saobraćaja kršenje zakona, kao i održavanje neprijavljenih skupova.

MUP SE OGLASIO: Blokade saobraćaja i neprijavljeni skupovi su kršenje zakona

Foto: Tanjug

- Podvlačimo da svu odgovornost za sve što može da se desi na skupovima koji nisu prijavljeni ili odobreni u skladu sa zakonom od strane nadležnih organa, snose isključivo organizatori neprijavljenih skupova - naveo je MUP u saopštenju.

MUP još jednom podseća građane da prijave zbog blokade puteva i saobraćaja mogu izvršiti pozivom na broj 0800 104103.

Takođe, kako se navodi, prijava nasilja usled blokade puteva i saobraćaja može se izvršiti i putem mejla, slanjem poruke na adresu prijaviblokadu@mup.gov.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
pinokio

04.12.2021 11:13

a kako ces da prijavis tolike ljude kojima su se auta pokvarila na putevima . Auta su nam uglavnom stara , a ljudi bezbobrazni jer imaju toliko velike plate u zemlji sa najvecim BDP-om a svi cicije nece da obnove vozni park ko Pirocanci . Plate nikada vece u Srbiji ( sto je istina ) , ali nedovoljne da pobede u trci sa cenama . E to je problem. Evo ideje Prvorodjenom geniju ako misli da dobije Nobela za mir ili ekonomiju pre svega . Neka nam vise ne podize plate iskreno ga molimo , ali bas . Neka genije proba da spusti cene . I resen problem. Pa ce ga neko od naroda i zavoleti.

Ranko

04.12.2021 11:17

A kršenje zakona je kažnjivo. Tako treba. Treba primenjivati zakone.