LAŽNI EKOLOZI I ĐILASOVCI HOĆE NASILJE NA ULICAMA: Policija u veoma nezgodnoj situaciji! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

04.12.2021

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Za danas u 14 časova najavljeni su masovni protesti i blokada puteva širom Srbije pod organizacijom lažnih ekologa.

LAŽNI EKOLOZI I ĐILASOVCI HOĆE NASILJE NA ULICAMA: Policija u veoma nezgodnoj situaciji! (VIDEO)

Foto: Srpski telegraf

Novinar Nikola Tomić gostujući na K1 tv otkrio je da se policija danas nalazi u veoma nezgodnoj situaciji, te da bi današnji masovni protesti i blokade puteva mogli da budu uvod za još masovnije proteste ubuduće.

- Policija je u krajnje nezgodnoj situaciji! Neki od organizatora protesta računaju na represiju policije jer bi to potpalilo nezadovoljstvo građana i omasovilo neke naredne proteste! -izjavio je Tomić.

 

 

Podsetimo, MUP je izdao saoštenje povodom današnjih protesta u kom se navodi da se građani Srbije jave ukoliko dožive neki vid nasilja ili im bude onemogućeno slobodno kretanje.

Foto: printskrin

Nikola Tomić ističe da neki od organizatora protesta priželjukuju nasilje

- Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da građani Srbije koji se suoče sa ovakvom vrstom problema, mogu na jednostavan i brz način obavestiti policiju o kršenju zakona, počiniocima ili registracijama vozila koja se koriste za sprečavanje normalnog funkcionisanja saobraćaja.

U saopštenju MUP još jednom podseća i napominje da blokada puteva i ometanje građana predstavlja kršenje zakona i ustavom zajemčenog prava slobode kretanja.

Komentari (3)

Loading
Maja

04.12.2021 12:18

Djilas kad je u pitanju mora sve biti lazno

Ranko

04.12.2021 12:20

Opoziciji odgovara da se poruši ceo Beograd, sve fabrike i stambene zgrade. Kada bi mogli sve bi minirali i digli u vazduh.

Bonaparta

04.12.2021 12:37

MUP treba da primeni jednostavnu metodu za automobile koji izađu na put i prave zastoj. Odmah da narede vozaču da vozilo skloni u stranu ukoliko neće treba spremiti dovoljno pauka da ih odnese istovremeno upućujući vozila na vanredan tehnički pregled. Čim vide koliki treba da plate pauka, pa vanredan tehnički plus prekršajnu prijavu. Neće više izaći naulicu.