PREDSEDNIK VUČIĆ ODBIO HELIKOPTER! U Gornje Nedeljice ide automobilom uprkos blokadi puteva!

Autor: Republika

Vesti

04.12.2021

09:03

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ići će danas u Loznicu automobilom, uprkos najavljenim blokadama koje organizuju takozvani ekolozi uz pomoć pojedinih stranaka opozicije.

PREDSEDNIK VUČIĆ ODBIO HELIKOPTER! U Gornje Nedeljice ide automobilom uprkos blokadi puteva!

Printskrin Tanjug

Šef države, kako "Novosti" saznaju, nije želeo da na razgovore sa meštanima u Gornjim Nedeljicama ide helikopterom, kako mu je sugerisano, a osim razmatranja projekta "Jadar", u direktnoj komunikaciji sa narodom, predviđeno je da obiđe i infrastrukturne radove na teritoriji Šapca.

Takođe, Vučić će posetiti i domaćinstvo poljoprivrednika Živadina Rosića i njegove porodice. Rosić obrađuje oko 25 hektara zemlje i bavi se ratarstvom i stočarstvom odnosno tovom junadi. 

Kako je prethodno najavljeno, predsednik bi od 15 časova trebalo da razgovara sa svim zainteresovanim građanima sa područja 12 sela Jadarskog kraja, u kojima postoji najviši stepen zabrinutosti zbog istraživanja koja vrši kompanija "Rio Tinto".

Vučić je pozvao isključivo građane tih sela da prisustvuju skupu i nije pozvao svoje pristalice iz Loznice, Krupnja ili bilo kog dela Srbije da dođu na skup.

Komentari (4)

Loading
Ana

04.12.2021 10:14

Covek je predsednik jedne drzave, moze da ide kad hoce i cime hoce, to sto je on odbio helikopter samo govori o njemu da je skroman covek posvecen svom narodu.

Dejan

04.12.2021 11:15

Vucic, zeli da se solidarise sa narodom.