OVO JE DRŽAVLJANIN SRBIJE IZ PREŠEVA KOJI JE PREŽIVEO NESREĆU U BUGARSKOJ! Slike sa verenicom iz Istanbula! OBOJE ŽIVI!

Autor:

Vesti

23.11.2021

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je Ljulzim Sulejmani iz Preševa, jedini državljanin Srbije koji je bio u autobusu smrti iz Severne Makedonije koji je noćas izgoreo na auto-putu u Bugarsko i koji je među sedmoro preživelih.

OVO JE DRŽAVLJANIN SRBIJE IZ PREŠEVA KOJI JE PREŽIVEO NESREĆU U BUGARSKOJ! Slike sa verenicom iz Istanbula! OBOJE ŽIVI!

Foto: Facebook

S njim na slici je, kako se pretpostavlja, i njegova verenica iz Kumanova, koja je takođe bila u autobusu i koja je, srećom, isto preživela. Oni su se vraćali s putovanja iz Istanbula, oboje su u bolnici u Sofiji.

Prvobitno je bio reči da je poginuo, a onda je Zoran Zaev, premijer Severne Makedonije ekskluzivno za Kurir rekao da je Sulejmani živ, kao i njegova verenica.

Republika

Foto: Facebook

 

 

- Jedini državljanin Srbije koji je bio u autobusu koji je izgoreo u Bugarskoj je Ljulzim Sulejmani iz Preševa i on je među sedam preživelih putnika. Kao i njegova verenica iz Kumanova s kojom je išao na putovanje u Istanbul - kaže ekskluzivno za Kurir Zoran Zaev, premijer Severne Makedonije.

On je naveo da je u strašnoj nesreći autobusa iz Severne Makedonije na auto-putu u Bugarskoj poginulo 46 ljudi od 53, koliko ih je bilo u vozilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading