RUSKA POLITIČARKA SE SKINULA GOLA I BACILA U SNEG! Sve puca na minus dvadeset stepeni, a onda je atraktivnu plavušu sačekalo nešto čemu se nije nadala! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

23.11.2021

11:42

Ana Tereškova (52) je akcijom u Sibiru pokušala da pobere simpatije svojih sugrađana, ali je izazvala potpuno suprotne komentare.

RUSKA POLITIČARKA SE SKINULA GOLA I BACILA U SNEG! Sve puca na minus dvadeset stepeni, a onda je atraktivnu plavušu sačekalo nešto čemu se nije nadala! (VIDEO)

printscreen/instagram.com/tereshkova_anna

Ana Tereškova oduvek privlači pažnju javnosti

Ruska političarka Ana Tereškova (52), koja svojom pojavom, ali i javnim nastupima već uveliko privlači pažnju svetske javnosti, ovog puta je prevazišla samu sebe kada se za potrebe kampanje skinula gola i tako bacila u sneg u sibirskom gradu Novosibirsku na čak minus 20 stepeni.

Kako je istakla, tim potezom je želela da ljude podstakne da uživaju u prirodi, koje u Ruskoj Federaciji ima u izobilju, ali i da i očvrsnu. 

 

 

- Ovo je Sibir! Minus 20, kakva lepota - objavila je političarka na svom Instagram profilu uz snimak na kom se vidi kako se valja po snegu u kupaćem kostimu.

U jednom trenutku je čak uzela grudvu snega u šake i razmazala je po glavi, ostavši potpuno mokra.  

Međutim, iako je nameravala da pobere pohvale zbog svog hrabrog poteza, Tereškovu je sačekalo nešto čemu se nije nadala - žestoka osuda javnosti. Naime, mnogi su ispod njenog videa napisali kako je osramotila grad i da joj uopšte ne priliči takvo ponašanje. 

 

 

- Jako čudno snimanje. Ovakvi videi uopšte ne odgovaraju vašem statusu političarke - glase samo neki od mnogobrojnih komentara ispod video-zapisa. 

 

 

 

Komentari (0)

Loading