PORUKA ZUKORLIĆEVE ĆERKE SLAMA I NAJTVRĐA SRCA: Nije smrt KRAJ za onog ko se preseli (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

06.11.2021

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muamer Zukorlić, potpredsednik Narodne skupštine RS preminuo je danas, a od njega se oprostila njegova ćerka Sedžda Zukorlić dirljivom rečima.

Republika

Foto: prinskrin

Muamer Zukorlic

Potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije i predsednik i glavni muftija Mešihata Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić preminuo je danas u 51. godini.

Vest o njegovoj smrti ostavila je mnoge u šoku, a posebno njegove najmilije. Oglasila se i njegova ćerka, modna kreatorka Sedžda Zukorlić:

- Nije zemljotres kada se ploča o ploču udari. Zemljotres je kada se kada se širom planete zatresu ruke ljudi zbog smrti jednog insana. Nije poplava kad se reka iz korita izlije. Poplava je kad se širom planete proliju suze zbog smrti jednog insana. Nije smrt kraj za onog koji preseli. On odlazi u večni svet. Smrt je kraj druženja planete Zemlje sa nekim ko je još danas hodao njom.- 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Objava na instagramu

Podsećamo, Zukorliću je iznenada pozlilo dok je pio kafu na Fakultetu za islamske studije, gde je predavao, a izdahnuo je na putu do bolnice, u vozilu Hitne pomoći. Reanimacija je pokušana na licu mesta, ali nažalost, konstatovana je smrt.

Zukorlić je rođen 15. februara 1970. godine u Orlju pokraj Tutina. Dugo vremena je bio vodeći verski autoritet u Raškoj. Pre dve godine bio je i kandidat za reisu-l-ulemu ISlamske zajednice BiH, kada je na izborima izgubio od Huseina efendije Kavazovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading