LEGIJA OTKRIVA DVE DECENIJE ČUVANU TAJNU! Bivši komandant JSO iza rešetaka napisao scenario za KONTROVERZNU SERIJU!

Autor: Republika

Vesti

04.11.2021

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milorad Ulemek Legija napisao je scenario za seriju o pobuni "crvenih beretki" iz 2001. godine, a ima u planu da napiše još nekoliko scenarija.

Republika

Foto: Ilustracija: republika.rs, Profimedia, pixabay

Legija piše još nekoliko scenarija u zatvoru

Legija je napisao scenario za TV seriju o pobuni Jedinice za specijalne operacije (JSO) iz 2001. godine. Još nije poznato da li će ta serija biti snimljena, ali ono što je poznato je da najpoznatiji srpski osuđenik piše još nekoliko scenarija za TV serije.

Legijina želja je da ekranizuje najvažnije događaje iz svog života i iz tog vremena kada je bio u centru zbivanja, prenosi Informer. Ulemek scenario za pobunu JSO iz 2001. godine još nije ponudio nijednom reditelju i producentu, pa nije poznato da li će i kada taj projekat biti ekranizovan.

Inače, Legija već nekoliko dana štrajkuje glađu jer je već godinama u samici, a juče se tim povodom oglasio njegov branilac Aleksandar Kovačević.

- Poštujem njegovu odluku da na ovakav način iskaže svoj revolt. Očigledno je priteran uza zid i nije video drugi način da ostvari svoja Ustavom zagarantovana prava na izvesne benefite u zatvoru. Za razliku od drugih osuđenika koji se nalaze u Sedmom paviljonu Zabele i imaju šansu da dobrim vladanjem dobiju neke privilegije, njemu je to uskraćeno - rekao je Kovačević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading