VUČIĆ POŽELEO DOBRODOŠLICU KRIVOKAPIĆU: Srbija i Crna Gora mogu i moraju bolje da sarađuju

Autor:

Vesti

02.11.2021

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poželeo je večeras dobrodošlicu premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću.

Republika

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Zdravko Krivokapić, Aleksandar Vučić i Ana Brnabić

- Večeras smo u Beogradu poželeli dobrodošlicu premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću. Uveren sam da Srbija i Crna Gora mogu i moraju bolje da saraduju, kako na političkom nivou, tako i na polju ekonomije - napisao je Vučić na instagram nalogu budućnostsrbije.av. uz fotografiju sa Krivokapicem i premijerkom Anom Brnabic.

Krivokapić je doputovao ranije danas u dvodnevnu zvaničnu posetu Beogradu, a sutra će imati zvaničan sastanak sa predsednikom Vučićem, premijerkom Brnabić i s predsednikom parlamenta Ivicom Dačićem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dr Miggyy

03.11.2021 07:42

U Beograd doputovao veliki premijer Crne Gore, Krivokapić. Njega je skromno i dostojanstveno dočekao ministar poljoprivrede Nedimović, jer premijer(ka) Brnabić se umorila iznoseći šta je radila Vlada za godinu dana i nije mogla da sačeka veoma uvaženog kolegu iz bratske nam CG. Gospodin Nedimović je sačekao veoma uvaženog gosta . Ipak Crveni tepih i plave farmerice, bar im se slažu boje. Pitam se, koji poljoprivrednik na njivi nosi kravatu i krasno odelo, niko, osim možda po nekada poslanik iz naroda gospodin Marjan Rističević, kada iz Narodne skupštine ode direktno na njivu.. U kratko, dobro nam došao uvaženi premijeru!