JUTRO HLADNO, TOKOM DANA SUNČANO! Temperatura do 17 stepeni!

Autor:

Vesti

25.10.2021

05:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas će u Srbiji jutro biti hladno, mestimično sa maglom i slabim mrazem, a u toku dana sunčano sa najvišom dnevnom temperaturom do 17 stepeni.

Republika

Foto: Tanjug/T. VALIČ

Danas jutro hladno, preko dana sunčano

 

Samo će se ponegde na istoku i jugoistoku Srbije magla ili niska oblačnost zadržati pre podne, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.


Duvaće slab i umeren, u košavskom području jak, jugoistočni vetar, a na planinama i na jugu Banata sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura od -3 do 4 , a najviša od 13 do 17 stepeni.

U Beogradu će jutro biti hladno, u pojedinim delovima grada slab mraz. U toku dana sunčano i vetrovito. Duvaće umeren i jak jugoistočni vetar. Najniža temperatura od -1 do 4, najviša oko 16 stepeni.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će u većini dana pretežno sunčano, uz prolaznu umerenu oblačnost u sredu i za dane vikenda.

Jutarnje temperature će biti u manjem porastu, a dnevne će se zadržati u granicama proseka za poslednju dekadu oktobra. Jutarnja magla biće lokalizovana na kotline zapadne i južne Srbije, dok će u Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju duvati košava, koja će na jugu Banata imati i udare olujne jačine. Košava će u sredu i četvrtak oslabiti, a zatim ponovo početi da duva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading