IVICA DAČIĆ O DIJANI HRKALOVIĆ: Osnovno pitanje nije kada se zločin desio, već da li sada ima dokaza

Autor: Republika

Vesti

17.10.2021

22:04

U večerašnjoj emisiji Hit Tvit pored Ivice Dačića, predsednik Narodne Skupštine Srbije, Božidara Spasića, Bivši šef specijalnog tima službe Državne bezbednosti našao se i Tomislav Radanović, načelnik specijalne službe za specijalne istražne metode UKP-a.

printscreen/TV Pink

Ivica Dačić

Ivica Dačić istakao je da zahtevno sklopiti krivičnu prijavu koja će imati dovoljno elementa kako bi se okrivljeni sankcionisao.

- Osnovno pitanje ovde nije kada se zločin desio, već da li je sada taj predmet potpun i da li ima dokaze i sve ostalo neophodno. Ja mogu samo da pozdravim ovo hapšenje kao jedan korak dalje u rasvetljavanju daljih slučajeva. Predmet interesovnaa policije i tužilaštva će biti sve one teme koje su aktuelne prethodnih meseci, počev od prisluškivanja predsendika Srbije, pa i onoj saznanja da se prilikom hapšenja u slučaju Jovanjica dođe do nameštenih dokaza kako bi se tu neosnovano umešao i brat predsendika Srbije - rekao je Dačić.

- Država će tek pokazati da niko nije jači od države i time staviti tačku na sva ova pitanja - rekao je Dačić.

printscreen/TV Pink

Tomislav Radovanović

Tomislav Radovanović rekao je da su dokazi svi prikupljeni i da će sud dati poslednju reč.

- Ja zaista nemam detalje, ali znam da se radi o vrhunskim profesionalcima koji su prikupljali dokaze. Činjenica je bila da su vozila Veljka Belivuka kupljena u Šapcu i da ih je prodavac prepoznao - kaže Radanović i dodaje:

- Koliko je znam Dijana Hrkalović se tereti za trgovinu uticajem - rekao je.

Komentari (0)

Loading