VERICU ĐELIĆ (71) IZ ZVEČANA UGUŠILI SUZAVCI I ŠOK BOMBE ROSU!? Njen sin očajan! U DVORIŠTU JE BILO KAO U BEJRUTU!

Autor:

Vesti

14.10.2021

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ječerašnja brutalna akcija specijalnih jedinica tzv. Kosovske policije, uticala je na smrt Verice Đelić (71) iz Zvečana u čijem su dvorištu kosovski specijalci ispalili veliku količinu suzavca i šok bombi.

Republika

Foto: youtube.com/novas/printscreen

U dvorištu i kući porodice Đelić u Zvečanu od šok bombi i suzavaca nije moglo da se diše, Ilustracija

Sin preminule Verice, Igor Đelić istakao je da ne može sa sigurnošću da tvrdi da je smrt njegove majke nastupila isključivo zbog stresa i gušenja koje je dobila zbog ispaljenog suzavca u dvorište, ali da je siguran da je to u mnogome doprinelo da se ona juče, oko 17 časova, upokoji.

- U dvorištu naše kuće je bilo, najblaže rečeno, kao u Bejrutu, a na tako malom prostoru ispaljeno je dvadesetak patrona suzavca i veliki broj šok bombi. Na sama ulazna vrata je palo 5-6 patrona suzavca što je izazvalo gušenje majke i oca koji je pokušavao mokrim peškirima da im olakšaju da dišu. Ja ne poričem bolest svoje majke, ali kako to da se ona upokoji baš kad je dobila gušenje od tog suzavca - rekao je Đelić za Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading