DOKTORKA OTKRILA ŠTA SE DESILO U KOCELJEVU: U sobi je ležala Leposava obrijane glave, pored nje sveća i krst!

Autor: Republika

Vesti

14.10.2021

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča o Svetozaru P. (50) iz sela kod Koceljeve koji je napao policiju krstom koji je napravio za svoju nevenčanu suprugu Leposavu P. (64) koja nije preminula odjeknula je Srbijom, a i dalje nije baš najjasnije šta se dogodilo.

Foto: Pixabay, profimedia

Doktorka zatekla Leposavu živu u krevetu, ilustracija

Podsetimo, Svetozar je napao patrolu koja je došla pošto je prijavio da mu je supruga preminula. "Udovac" je na njih nasrnuo krstačom za ženinu sahranu kada su mu saopštili da je ona samo bila u nesvesti i da je živa.

Doktorka Emilija Lazarević ispričala je da je po dolasku s policija zatečen bizaran prizor u kući. Po dolasku u selo, na samom ulazu u kuću zetekla je pokrivenu ženu u krevetu, obrijane glave.

- Iza nje je bila sveća, a pored krst napravljen od letvi uvezanih kablovima. Odmah sam videla da je žena živa i čula sam njeno duboko disanje. Kada sam počela da je dozivam, ona je samo podigla obrvu jer nije mogla da otvori oči. Nije mogla ni da govori - opisuje doktorka.

Tada je saopštila i policajcima i Svetozaru da Leposava nije preminula.

- Tražila sam medicinsku dokumentaciju o njenom zdravstvenom stanju, što je Svetozara iznerviralo i počeo je da viče i baca papire po kući, da histeriše, tu, pa su ga policajci izveli napolje.

U momentu kada je Svetozar napao policiju, doktorka je bila u kući kraj Leposave, ali je jasno čula da se u dvorištu nešto dešava.

- Policajci su mi rekli da je Svetozar nasrnuo na inspektora koji je javnom tužiocu saopštavao da je žena živa. Onda je polomio zadnje staklo na policijskom automobilu. Jedva su ga savladali i stavili mu lisice. Vikao je konstantno: „Vi hoćete da kažete da sam ja lud. Da ja ne znam da mi je žena umrla."

Tek u kolima saniteta Leposava je progovorila.

- Kada je došla sebi, počela je da govori. Odmah sam posumnjala da joj je davao neke tablete, jer dok smo stigli u Šabac, ona je skroz razgovetno pričala. Počela je i da se raspituje gde se nalazi Svetozar, a onda i da zapomaže „On je ludak, ja se njega plašim” - objašnjava doktorka Emilija Lazarević, prenosi Objektiv.

Svetozar ubio strica

S druge strane, Svetozarov komšija Dragoslav P. (61) pokušao je da nas uveri u nešto drugo.

- Oni su u braku 15 godina, uvek su se lepo slagali. On je dobar čovek, iako je već bio na psihijatrijskom lečenju - priča Dragoslav.

Kako dalje navodi komšija, Svetozar je bio i u zatvoru pre 20 godina jer je usmrtio strica Živorada.

- Verujem da, kada je video kako Lepa leži i ne reaguje, uplašio se da ga opet ne optuže za ubistvo. Zato je odmah zvao i Hitnu i policiju, a dok oni nisu došli, on je zvao njenu ćerku iz prvog braka, napravio krst i kupio sveću. Problem je nastao kada su mu rekli da će da je vode u bolnicu. Rekao im je: „Dosad sam joj menjao pelene svaki dan, pa ću i dalje.”

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading