NEĆU TO DA URADIM MAKAR ISTRUNUO U ZATVORU: Kapetan Dragan otkrio šta mu je Zvezdan Jovanović rekao tokom posete!

Autor:

Vesti

05.10.2021

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapetan Dragan ispričao je u jutarnjem programu Happy TV da je bio u poseti Zvezdanu Jovanoviću koji je osuđen kao atentator na Zorana Đinđića.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Kapetan Dragan

Kapetan Dragan je izjavio u jutarnjem programu Happy TV da mu je Zvezdan Jovanović rekao da nije atentator na Zorana Đinđića.

Kep je tada rekao da ima lepe vesti za Zvezdana i da je razgovarao sa četiri svetski renomirana advokata koji su spremni da ga zastupaju pro bono (bez nagrade), ali traže da tuži Srbiju zbog uskraćivanja prava, tj. držanja u samici.

- Kapetane, poštujem vas kao oca svog, ali ja da tužim svoju zemlju neprijatelju koji ju je do juče bombardovao i polivao uranijomom? Neću, pa makar istrunuo u srpskom zatvoru - preneo je Kapetan Dragan reči Zvezdana Jovanovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Naivni Gedža

05.10.2021 14:13

Bajka o milosrdnom ubici, patrioti. A ovaj nazovi Kapetan Dragan nema druga posla. Aveti prošlosti, ostanite u prošlosti!

Odgovori 36 45
Dragan Vasiljković

10.10.2021 19:43

@Naivni Gedža - Srbomrzci bi voleli da ubistvo premijera ostane u "prošlosti" Neče vam se ta želja ostvariti! Istina je spora ali uvek ispliva! Jedino si u pravu da nemam druga posla! Nemam, dokle god je i jedan srpski heroj u zatvoru i dokle god izdajnike ne stigne zaslužena kazna!

Mile i Gile

05.10.2021 14:53

"Neću, pa makar istrunuo u srpskom zatvoru" - ja ga potpuno podrzavam u ovoj nameri

Odgovori 28 24
dejan

06.10.2021 00:31

@Mile i Gile - e moj glupane Gile i tupane Mile ... a sve sa nekom Gedzinom u kolu .... valjda je vama nakon Slobe dobro .... sve procvalo ..... kraljevi smo Evrope i sveta .... 3x vise radnika neradnika u drzavnoj upravi .... sva preduzeca rasprodata ..... secerane planule za evro .... ja se samo pitam da li je on svestan da ne bi tuzio drzavu koju voli .... te drzave odavno nema .... ovo je neka njihova drzava koja ima samo pravni kontinuitet drzave koju smo mi mnogi voleli .....