NASTAVLJA SE FORSIRANJE MERA RECIPROCITETA: Policija i u Prištini menja srpske registracije privremenim RKS tablicama! (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.09.2021

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosovska policija, koja je počela sprovođenje mere reciprociteta za registarske tablice iz Srbije i u Prištini menja srpske oznake privremenim tablicama RKS.

Republika

Foto: youtube.com/Reporteri

Policija menja tablice u Prištini

Zamena srpskih tablica privremenim RKS oznakama već se sprovodi na prelazima Jarinje, Brnjak i Merdare, prenosi Kosovo Onlajn.

Jutros je Specijalna jedinica kosovske policije Rosu raspoređena na dva prelaza na severu, na Jarinju i Brnjaku, radi održavanja reda i nadzora nad sprovođenjem sporazuma o reciprocitetu oznaka.

Prema odluci koju je potpisao ministar unutrašnjih poslova Dželjaj Svečlja, privremene registarske tablice moraju da se postave na vidljiva mesta, a za nabavku ovih tablica mora da se plati taksa od pet evra i njihova važnost je 60 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading