SRUŠILA SE ALBANSKA LETELICA: Dron koji je nadletao sever KiM pao u okolini Zubinog Potoka!

Autor:

Vesti

20.09.2021

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanski dron, koji je danas nadletao sever Kosova i Metohije, srušio se u okolini opštine Zubin Potok.

Republika

Foto: pixabay.com

Dron, ilustracija

Letelica koja je, prema našim informacijama, pripadala policijskim snagama privremenih vlasti u Prištini, danas je nadletala teritoriju KiM većinski naseljenu Srbima, nezvanično saznaje Informer.

Iz, za sada, nepoznatih razloga dron se srušio u okolini Zubinog Potoka.

Podsetimo, specijalne jedinice takozvane Kosovske policije Rosu raspoređene su jutros na dva administrativna prelaza prelaza sa centralnom Srbijom, Jarinju i Brnjaku.

Pripadnici specijalne jedinice Rosu su jutros stigli na dva prelaza na severu Kosova i Metohije sa oko 20 vozila, od čega više od 10 blindiranih.

Nešto kasnije, Srbi sa severa KiM blokirali su puteve ka Jarinju i Brnjaku sa oko 300 automobila.

Tim povodom, predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao je za sutra u 10 časova hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost. 

Predsednik Vučić je zatim razgovarao sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom o teškoj krizi na Kosovu i Metohiji.

Uskoro se očekuje obraćanje javnosti predsednika Vučića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Fatmir

21.09.2021 08:16

Nije to dron Albanski nego kosovski. I sta je tu neobicno, teritorija Kosova , mogu i dronove podici i doci kad god zazele.Nisu u Srbiji nego u Republici Kosovo. Fatmir

Odgovori 3 23