VUČIĆ LIČNO SPREMA RUČAK ZA SEBASTIJANA KURCA: Ovaj specijalitet naći će se na stolu, i ne, nisu BEČKE ŠNICLE!

Autor: Republika

Vesti

04.09.2021

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predesednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa austrijskim kancelarom Sebastijanom Kurcom, koji boravi u poseti Srbiji.

Foto: printskrin

Vučić će lično spremiti ručak za Sebastijana Kurca

Predsednik Vučić uručio je Sebastijanu Kurcu Orden Republike Srbije na lenti, za zasluge u razvijanju i učvršćivanju saradnje i prijateljskih odnosa između Srbije i Austrije.

Nakon ove svečanosti Sebastijan Kurc ide na zvanični prijem kod Ane Brnabić,a predsednik Vučić istakao je da će posle toga lično spremati domaće specijalitete - krmenadle.

- Lično ću spremati za Sebastijana, tako da ćemo imati vremena da razgovaramo, pomenuo sam mu i "Otvoreni Balkan" tako da ćemo detaljno i temeljno popričati tokom ručka - kazao je predsednik Vučić.

Posetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom svog boravka u Sloveniji bio domaćin, a tom prilikom za Zorana Zaeva i Edija Ramu spremio je poseban specijalitet -mangulicu u hlebu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Leontina

04.09.2021 13:27

Predsednik naše zemlje se više puta pokazao kao odličan domaćin.

Dragan

05.09.2021 01:48

Ова слика говори више од хиљаду речи.

Ceca

05.09.2021 06:32

Sad mogu da vide sta je gostoprimstvo i kakav smo mi narod ustvari!