ITALIJA BRUJI: Stanković POTPISAO ugovor na ČETIRI GODINE!

Autor: Republika

Sport

04.09.2021

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni trener Crvene zvezde ispričao je anegdotu sa bivšim predsednikom Intera Masimom Moratijem, povodom dokumentarca o slavnom funkcioneru.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Stanković je uspeo da u karijeri postane legenda dva velikana, Crvene zvezde i Intera. Član Kuće slavnih nero-azura bio je jedan od sagovornika u dokumentarcu posvećenom Masimu Moratiju.

Glavna ličnost u stvaranju modernog moćnog Intera je od 1995. do 2013. bila na čelu kluba. Kruna uspeha bila je legendarna "tripleta" iz 2010. kada su se dizali trofeji Lige šampiona, Serije A i Kupa Italije.

Stanković je kroz svoju anegdotu o potpisivanju novog četvorogodišnjeg ugovora ilustrovao srdačnost i lakoću saradnje sa Moratijem:

- Kad sam produžio ugovor, otišao sam do njega, popili smo uobičajenu kafu i pušili cigarete. Nije bilo lepo, ali ako govorimo o pravim stvarima, davao nam je do znanja da je on predsednik. Razgovarali smo o fudbalu, svemu, privatnim stvarima, porodici,... Uzima svoju olovku i piše "četiri godine" na praznom listu papira, stavlja inicijale "MM", dodaje mi list i pita me: 'U redu?'. Ne gledajući list, stavljam ga u džep i kažem mu: 'U redu je, predsedniče'. Morati je sve radio sa srcem u ruci, brojke nisu ništa promenile. Njegov gest, ljubav prema igračima i majici bili su neverovatni - priseća se Stanković,a izjavu su preneli najpoznatiji italijanski sportski portali.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mihailovic

05.09.2021 12:41

Za mene je najveca ingracka Zvezdina Zvezda Dragan Dzajic,Vladimir Petrovic Pizon, pokojni Ognjen OLJA Petrovic, Dusan DULE Savic. Dejan Stankovic je po meni bio solidan igrac Crvene Zvezde ali nije fudbalski trener. FK Crvena Zvezda mora da ima boljeg trenera koji bi Crvenoj Zvezdi vratio slavu iz nekadasnjih 70-ih , 80-ih godina.