PREDSEDNIK VUČIĆ ODGOVORIO SINIŠI KOVAČEVIČU NA SRAMNE OPTUŽBE DA JE VIĐEN SA VELJOM NEVOLJOM: Ja to doživljam zaista kao vic

Autor:

Vesti

14.08.2021

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije je prokomentarisao i navode reditelja Siniše Kovačevića da ga je lično video da razgovara sa Veljkom Belivukom na terasi Predsedništva.

Foto: TV Pink/printscreen

 

- To su šale i trikovi, ja to tako razumem - počeo je predsednik pa dodao:

- Morate da znate, apropo tih viceva, da ko god je ušao i izašao iz Predsedništva mora da bude snimljen i upisan kad ulazi i ispisan kad izlazi! Ja to doživljam zaista kao vic, kao i ono da bih ja išao na poligraf, ali ne mogu jer je aparat izanđao - rekao je Vučić.

Reditelj i potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević rekao je da je jednom prilikom lično video Veljka Belivuka na terasi Predsedništva Srbije.

- Niko ne pita predsednika Srbije kako je moguće da je toliko kivan na Belivuka, a da je do juče rasturao demonstracije. Šta se to dogodilo preko noći. Ja sam lično, prošao pored Velje Belivuka i video ga kako sedi na terasi Predsedništva. Ja, lično - rekao je Kovačević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Filip

14.08.2021 10:18

Vučić nikada neće da beži od istine jer mu je savest čista i radi svoj posao na najpošteniji način

Odgovori 9 24
Milanka

14.08.2021 10:22

Али стварно звучи као виц.

Odgovori 8 14
KojadinKa

14.08.2021 10:30

Kad bi sad neko napisao Svinjisa umesto Sinisa , da li bi to bilo istina ili vic...

Odgovori 6 16
Ivana

14.08.2021 12:50

Znamo da Aleksandar Vučić ne bi mogao sam sebe da ubije, i drago mi da je postojali ljudi u njegovoj sredini koji su ga spasili. Aleksandar Vučić je jedini predsednik kojem je stalo do interesa naroda i države.

Odgovori 5 16