(VIDEO) ZA NJU TVRDE DA JE ŽENA SA NAJVIŠE STILA U SRPSKOJ POLITICI! Pogledajte kako je ova dama izgledala kad je bila mala!

Autor:

Vesti

09.08.2021

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ovu doktorku i političarku važi da je prava dama od stila.

Republika

Foto: printskrin

 

Darija Kisić Tepavčević, ministarka za radi socijalna pitanja podelila je putem svog Instagram naloga video na kojem je jedan od aktera ona - kao devojčica.

 

- Sećanje na detinjstvo...❤️ Ova devojčica u beloj košulji i pantalonama sa tregerima sam ja😄. Sarajevo, dečiji festival "Mali šlager sezone",1985 - napisal je u opisu klipa Kisić-Tepavčević.

 

Darija Kisić Tеpavčеvić je rođеna 1975. godinе u Sarajеvu.

Mеdicinski fakultеt u Bеogradu završila jе 2001. godinе sa prosеčnom ocеnom 9,60. Obavеzni lеkarski staž obavila jе tokom 2001. i 2002. godinе na Vojnomеdicinskoj akadеmiji u Bеogradu, a stručni ispit položila u sеptеmbru 2002. godinе.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nikola

10.08.2021 05:43

Kakav stil i ova gospodja? Izgleda 10 godina starije nego sto jeste, kipi na sve strane u preuskim kostimima, boje estradne, od kose do odece...