PS: Kada će mediji da prestanu da targetiraju Vučića i Vulina?!

Autor: Republika

Vesti

04.08.2021

18:51

Kao što smo više puta rekli, Aleksandru Vučiću i Aleksandru Vulinu nije dozvoljeno da se brane i samo protiv njih je uvek sve dozvoljeno, a ako se, ipak, drznu da nekada odgovore istinom na laži i na uvrede, postaju proganjani od raznih udruženja poput UNS-a, NUNS-a, Reportera bez granica, civilnog sektora i stranaca.Tako je i sada članu NUNS-a dozvoljena svaka laž, a Aleksandru Vulinu nije dozvoljeno da kaže istinu.

Tanjug/O. TOSKIĆ

 

- NUNS nikada nije reagovao kada su njihove kolege sa Pinka, Studia B, Informera tučene, vređane, maltretirane i to samo zato što su postavljale pitanja Đilasu, Jeremiću i Obradoviću koja im nisu bila po volji. 

Nikada se NUNS nije oglasio kada Đilas vređa novinare Pinka i Informera na svojim konferencijama za štampu, ali kada Aleksandar Vulin izrekne istinu o nekom članu NUNS-a, e, onda se to tumači kao napad i vršenje pritiska na medije. 

Kada će određeni mediji da prestanu da targetiraju Vučića i Vulina i njihove porodice? 

Danima i nedeljama slušamo najgnusnije laži o Vučiću i Vulinu, čitamo kako ih mediji bliski Đilasu povezuju sa koljačima i mesarima, a oni po NUNS-u ne smeju, čak ni da odgovore na te grozote. 

Izgleda da se Đilasov kredit još nije otplatio, a to što će NUNS da Vulina tuži strancima, to nije ništa novo, odavno je to jedno nezavisno udruženje, ali nezavisno od svoje države. 

Mi poštujemo novinarsku profesiju, i zaista je šteta što NUNS odavno ne nastupa kao novinarsko udruženje - odgovorili su u Pokretu socijalista povodom napada NUNS-a na njihovog lidera Aleksandra Vulina.

Komentari (0)

Loading