NOVI ATAK ŽAKLINE TATALOVIĆ NA PREDSEDNIKA PO NALOGU TAJKUNA: Naručili joj da seje mržnju!

Autor:

Vesti

27.07.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po ko zna koji put radi po nalogu svojih gazdi

Foto: twitter/prentscreen
OVO JE ZABORAVILA: Žaklina Tatalović na Vučićevoj inauguraciji 2017. godine

Nedoslednost je izgleda drugo ime za medijske radnike u glasilima naklonjenim delu opozicije koju predvodi lider SSP Dragan Đilas i njegov stari partner Dragan Šolak, suvlasnik "Junajted medije". Ili naknadna pamet. Ili možda princip "vežem konja gde mi gazda kaže".

Slikovit je takav primer, ukazuju u delu javnosti, slučaj Žakline Tatalović, novinarke televizije N1, koja pokušava na raznolike načine da ukaže na navodne veze kriminalne grupe Veljka Belivuka i vrha države. Jedan od metoda su i pitanja i konstatacije kako su pripadnici Belivukove kriminalne grupe čuvali Aleksandra Vučića na inauguraciji 2017, kada su napali novinare koji su došli da isprate tu svečanost.

Zanimljivo je, međutim, da se Tatalovićeva onomad maltene hvalila da je bila prisutna na istoj toj inauguraciji, o čemu svedoče i fotografije. Nije tada, kao profesionalac, uočila te pripadnike Belivukovog klana. I tako skoro četiri godine. Doskora, kad je naprasno "progledala".

- Pita Žaklina Tatalović šta je Belivuk radio na Vučićevoj inauguraciji. A šta si ti, sestro, radila na Vučićevoj inauguraciji? Službeno, očigledno, nisi išla - konstatovao je jedan od tviteraša koji se potpisuje kao Zvezdologija.

Foto: twitter/prentscreen

Generalni sekretar Saveta za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost Mario Spasić tvrdi da novinari poput Tatalovićeve takvim nastupom pokazuju patološku mržnju prema Vučiću i neinteligentan pristup, uz odsustvo bilo kakvog profesionalizma.

- Veoma je neinteligentan pristup Žakline Tatalović o tome ko je bio na inauguraciji predsednika. Inauguracija predsednika, svuda u svetu, pa i u Srbiji, javni je događaj i može da mu prisustvuje ko poželi. Pa ne očekujete valjda da izabrani predsednik Republike cepa karte na svom događaju, vrši bezbednosnu proveru na licu mesta i pretražuje sudske arhive o tome ko je za šta osumnjičen, optužen ili pravosnažno osuđen?! Svako u svoje lično ime odgovara, tako da nema govora o tome da predsednik Vučić odgovara za prisustvo javnom događaju, kao što je bila njegova inauguracija. Žaklina Tatalović pokazuje patološku mržnju prema Vučiću, na koju ima pravo, ali nije dobro mrzeti. To je njena najveća kazna - kaže Spasić.

Od Tatalovićeve, na broj poznat redakciji, nismo uspeli da dobijemo komentar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Jovana

27.07.2021 20:32

Većina građana je oguglala na tajkunske napade na predsednika , verovatno i sam predsednik!

Odgovori 10 0
Sasa

28.07.2021 06:22

Predsednik Aleksandar Vučić je oguglao na tajkunske napade na njega, sada svi pokusavaju sa ga sruse

Danica

28.07.2021 06:26

Боље да ради нешто корисно него што само измишља по телевизији.

Marija

28.07.2021 06:45

Oni seju mržnju od prvog dana.