OGLASILI SE LEKARI NAKON OPERACIJE TOMISLAVA MOMIROVIĆA: U bolnici i ministrov otac!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

27.07.2021

19:16

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović operisan je danas zbog upale slepog creva u Opštoj bolnici Užice, odakle navode da mu je stanje stabilno i ostaće u bolnici dan-dva.

Tanjug
Tomislav Momirović

Prema rečima PR Zdravstvenog centra Danijele Vasiljević, ministar Momirović je u stabilnom stanju, u bolnici će ostati narednih dan-dva, a operaciju je laparaskopskom metodom uradio dr Miroslav Stanojević, šef hirurgije Opšte bolnice Užice.

Kako je Tanjugu izjavio njegov otac, Ðorđe Momirović, koji je došao u Opštu bolnicu Užice, ministar je bolove u stomaku imao samo jutros i prethodnih dana dobro se osećao.


- Obavestili su me da je operacija uspešno protekla i da mu sledi brz oporavak - rekao je Ðorđe Momirović.

Podsećamo, Tomislavu Momiroviću pozlilo je tokom obilaska radova na auto-putu kod Požege, posle čega je hitno operisan u užičkoj bolnici.

Tokom obilaska deonice budućeg auto-puta, a potom i na sastanka u opštini Požega, Momirović se saradnicima požalio na neizdržive bolove u predelu stomaka i malaksalost.

Uprkos njihovim savetima da prekine radne obaveze i ode lekaru, Momirović je insistirao da, kao što je planirano, obiđe tunel Laz i opštinu Požega, nakon čega je hitno prebačen u Opštu bolnicu u Užicu.

Komentari (0)

Loading