PRVI OPERATIVAC NAPREDNJAKA POSLAO JASNU PORUKU: Notorne laži monstruma suočenih sa doživotnom robijom!

Autor: Republika

Vesti

26.07.2021

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stabilna Srbija ne odgovara nikome, naročito ne nekim državama u okruženju, a zbog toga je pogotovo nesrećan predsednik jedne koja je fabrika kriminalnih klanova, izjavio je predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Darko Glišić

On je tako u intervjuu za današnje "Novosti" odgovorio na pitanje da prokomentariše tvrdnje Veljka Belivuka da je imao i lične kontakte sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i drugima sa vrha vlasti, a Glišić je istakao da su to notorne laži onih, koji su suočeni sa doživotnom robijom, da izazovu nemire i promenu vlasti.

- To je pokušaj kako bi državu preuzeli oni koji ih na svojim medijima uzimaju za saveznike, nadajući se da će im to doneti slobodu - rekao je Glišić.


Na pitanje da prokomentriše tvrdnje da je tokom davanja iskaza Belikvuka pomenuto i njegovo ime, Glišić je odgovorio da nije čelnik Izvršnog odbora i blizak predsedniku, njegovo ime ne bi ni bilo pomenuto.

- Ovako sam stavljen u kontekst izmišljene priče od početka do kraja, samo sa jednim ciljem, da se napakosti Aleksandru Vučiću - navodi Glišić.


Govoreći o predstojećim izborima, a na pitanje kada će SNS izjasniti o predsedničkoj kandidaturi, Glišić je kazao da nema dileme ko Srbiju i dalje može da vodi napred.

- Vučićevi rezultati su neverovatni i zabeležili smo napredak u svim društvenim sferama. Da ne govorim o tome da je kao ozbiljan lider vratio obraz Srbiji u svetu. Nema dileme koga naši članovi žele kao kandidata i kada dođe trenutak da se izjasnimo, biće to apsolutno jedinstvena odluka - rekao je Glišić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Bora

26.07.2021 09:00

Oni zele da napakoste Vučicu i preuzmu vlast ,pa ko jos zeli da mu zemljom vladaju mafijasi!

Ivana

26.07.2021 09:03

Naravno da će se okoreli kriminalac, kome preti najstrožija kazna, služiti najprljavijim taktikama kako bi dobio na vremenu ili umanjio kaznu. Sramota!

Bratislava

26.07.2021 09:21

Па то су све тешки лажови и битанге...ко бре њима верује...

Miljana

26.07.2021 09:36

Slazem se. Svima je jasno da jedan monstrum poput Belivuka laze, i da pokusava na tako jadan navin da se osveti onima koji su mu stali na put!