VESNA PEŠIĆ NAZVALA SRBE BEZOSEĆAJNIM, PA PONOVILA REČI MARINIKE TEPIĆ: Naša je VELIKA sramota što ne priznajemo da smo POČINILI GENOCID!

Autor: Republika

Vesti

24.07.2021

08:58

Srpska političarka Vesna Pešić je ponovo napala sopstvenu državu.

youtube.com/Televizija Šabac
Vesna Pešić

Ovog puta optužila je Srbiju za negiranje "genocida" u Srebrenici, a zatim optužila srpski narod za "nedostatak osnovne ljudske saosećajnosti".

- Konačno (Valentin) Incko da ide iz BiH podignute glave zbog zabrane negiranja genocida u Srebrenici. Ostala je još Srbija, na našu bruku, poslednja koja negira genocid. Zar u Srbiji nema elemntarne ljudske osećajnosti i odluke da više nikad takve strahote ne ponovimo - napisala je na Tviteru Pešićka.

 

 

Komentari (7)

Loading
Pop

24.07.2021 10:05

Ето има и оваквих кији лижу сопствену пљувачку.

Drago

24.07.2021 10:25

Ti gospođo ne pominješ Žrtve koje je prof. Dr. Zoran Stanković u Podrinju Eskumirao 1007 dece i Žena koje je Horić masakrirao. pa osuđen 2 godine i oslobođen??? Ti si pristrasna i nisi pravedna??? Nemoj se više javljati i sramotiti cio Narod Srpski???

Mitrofan Fustić Morija iz Kara

24.07.2021 13:51

Захтевамо да се против овде иментоване Пешић Весне Поповић из Гроцке спроведе у целини кривични поступак и да се против ње донесе и изрекне правноснажна осуђујућа безусловна пресуда, због кривичних дела извршених од стране исте. За крст часни и слободу златну.

Cika Sale

21.08.2021 14:11

Vidi ova kornjaca zaboravila gornju vilicu kod kuce nista je ne razumem prisuskuje bre ki moja belja:-) . Svasta mi trpimo Boze dragi jos i fosili poceli da napadaju jadnu Srbiju a zive u njoj i to bolje nego ja dokle bre .