(FOTO) SVE JE JASNO, NEMA TU NIKAKVE ISTINE, SVE JE ČIST BIZNIS: Krik krenuo da zarađuje na Belivukovim lažima!

Autor: Republika

Vesti

23.07.2021

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krik zgrće novac na lažima Veljka Belivuka.

RepublikaFoto: ST/A. NALBANTJAN, E-Stock

Krik je juče objavio iskaz Veljka Belivuka u kom dominiraju laži ovog monstruoznog ubice.

I dok je javnost grožena tim činom, Krik ne gubi vreme.

Naime, iako su juče objavili gomilu laži koljača i ubica o čemu je Republika već pisala, već od danas Krik je započeo novu kampanju.

Foto: printsrkin

Na društvenim mrežama kruže njihovi postovi u kojima traže pare očigledno za nastavak ove prljave kampanje koju vode protiv predsednika Vučića i države Srbije. 

Foto: printsrkin

Oni traže novac koji narod može uplatiti kako ističu i u evrima i u dolarima, dakle ne biraju, bitno je samo da se obrće para.

Ovo je samo jedan od dokaza da Krik putem senzocionalističkih laži dolazi do para i zarade.

Podsetimo, velika prašina se digla u javnosti juče kada je Krik objavio navodni iskaz Veljka Belivuka u kom on optužuje predsednika Srbije da mu je "tražio usluge". Vučić je oštro demantovao da se ikada sreo sa Belivukom i poručio da je spreman da ide na javni poligraf kako bi dokazao da govori istinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mitrofan Fustić Morija iz Kara

23.07.2021 12:01

Подржавамо вишегодишњи константан захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене интелигенције, да се успостави јавни регистар антидржавних антисрпских завереничких превратничких непријатељских медија, непријатељских новинара, непријатељских удружења, непријатељских политичких странака, непријатељских политичара и државника, непријатељских привредних субјеката, непријатељских образовних радника, непријатељских културних радника, непријатељских културних, спортских и образовних установа.

Bojana

23.07.2021 12:06

Страшно чиме се све служе.

Ivana

23.07.2021 20:18

Ovo je zaista sramota koliko našu državu žele da unište, vreme je da svi koji su umešani u kriminal odgovaraju. Tajkuni i Dijana Hrkalović koja je crtala metu.

Maja

24.07.2021 08:13

Toliki napad na državu je nedopustiv,vreme je da opozicija sazna gde joj je mesto.