KULJA BES GRAĐANA! Ona snosi još veću odgovornost: OVO JE SUDIJA KOJA JA PUSTILA VOZAČA UBICU!

Autor: Republika

Vesti

23.07.2021

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija koja je donela besramno rešenje kojim je Lazar Galić, koji je pregazio dvojicu dečaka na Karaburmi, pušten da se brani sa slobode je Radmila Đerić, otkriva Republika.

RepublikaFoto: Instagram/moj_beo_grad
Protest građana u Ulici Marjane Gregoran

Reč je o sudiji Prvog osnovnog suda u Beogradu čija je odluka da Galić pusti da se brani sa slobode izazvala bes i ogorčenje javnosti.

Kao što je Republika već pisala, sinoć su se građani samoinicijativno okupili u Ulici Marjane Gregoran u naselju Karaburma kako bi zahtevali drastičniju kaznu za bahatog vozača, a protest je nastavljen i u petak ujutru.

Takođe, bes naroda zbog odluke sutkinje prelio se na društvene mreže, gde građani žestoko napadaju Đerićevu.

- Pored ovoliko prekršaja... Ona ga ladno pušta... Alo bre treba je skinuti sa tog mesta sudije... Ubio je dete... Kakve zabrane napuštanja... Momentalno presuditi mamlazu za ubistvo... Momentalno!!!!! - stoji u jednom od mnogobrojnih komentara.

- Gospođa ako tako moze nazvati Radmila Đerić snosi istu čak i veću odgovornost od vozača ubice. Probudi se Srbijo vreme je - stoji u drugom komentaru objavljenom na Fejsubuku.

Inače, prema pisanju medija iz 2015. godine, Đerićeva je većinu karijere provela radeći na krivičnim slučajevima, ali je te godine prebačena u izvršno i građansko odeljenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vaske

23.07.2021 09:35

Vise od polovine prvog osnovnog suda je korumpirano cast onima koji rade posteno

Odgovori 13 0
Marija

23.07.2021 16:12

Sram je bilo!!!Ima li ona trunke morala i etike?

miroljub

23.07.2021 16:38

Taktika žutog ološa je bila"zaposliti što više žena bez obzira na stručnost,isposobnost,osečaj za pravdu iskustvo i sl. jer su one lojalnije,vernije i slušaju.Ne bi me začudilo da je Radmila Đerić jedna od njih,još ako je Crnogorka onda je najverovatnije to to.