NEMA TRPEZE KAO ŠTO JE SRPSKA: Predsednik pokazao kako su ga ugostili u Briselu, građani šokirani! (FOTO)

Autor:

Vesti

19.07.2021

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije boravio je danas u Briselu gde je imao iscrpljujuće razgovore sa predstavnicima privremenih institucija tzv. Kosova.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vučić

Vučić se za ove razgovore pripremao na uobičajan način, a ono što možemo videti na slikama koje je obajavio na Instagram profilu buducnostsrbijeav, domaćini se i nisu baš pretrgli kako bi mu obezbedili dovoljno snage i vitamina za predstojeće napore.

 

 

- Minut do početka dijaloga sa albanskim timom u Briselu. Spreman i zahvalan svima u srpskom timu na snazi, energiji i podršci. Ovih 9 grama voćne salate i 3 keksića mislim da nikada nisam pojeo, ne zato što se domaćin nije potrudio, već zato što osećam ogromnu odgovornost za predstojeće razgovore - napisao je predsednik Vučić.

"Zovite ih u Srbiju, da vide kako se dočekuju gosti", "Salata nije dovoljna energetski za napor koji je potreban", neki su od komentara korisnika društvenih mreža razočaranim posluženjem.

Ovo je možda uobičajna praksa za Brisel i ostale zemlje, ali kod nas u Srbiji se zna red, pa tako kada u našu zemlju dolaze visoke zvanice na stolovima uvek bude bogata trpeza.

Kada je u oktobru 2020. godine u posetu Srbiji dolazio knez Albert II u Predsedništvu je, kako i nalažu naši običaji gost dočekan sa trpezom na kojoj su se nalazili srpski specijaliteti.

 

 

Ništa manje gostoprimstvo nije bilo ni kada je predsednik Vučić ugostio Srbe iz regiona, nakon svečane ceremonije dodele odlikovanja zaslužnim građanima i institucijama.

Tada je čak i predsednik Vučić kao pravi domaćin služio goste, a između ostalog tu je bilo i neizostavno pečenje.

 

Podsetimo se i kako je to izgledao kada je Vučić priredio je svečanu večeru Petrou Porošenku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading