SKANDAL! Đilasova novina otvoreno kritikuje Vučića i državni vrh: Zamerili ste se Evopskoj uniji jer niste priznali nezavisno Kosovo!

Autor:

Vesti

18.07.2021

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkunsko glasilo "Danas" otvoreno se zalaže za nezavisno Kosovo i zamera predsedniku Srbije što ga nije priznao.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

Novina Dragana Đilasa zamera predsedniku jer se po njima zamerio Evropskoj uniji zato što nije priznao lažnu državu Kosovo.

Oni smatraju da bi zarad dodvoravanja evropskim moćnicima Srbija na čelu sa predsednikom Vučićem trebalo sa prizna nezavisnost Kosova.

RepublikaFoto: Printscreen

 

Kako prenosi Danas Srbija se zbog Kosova i nepristajanja na ucene udaljila od spoljne politike Evropske unije zbog čega je kritikovana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ema

18.07.2021 10:23

Đilas se zamerio narodu, toliko o njegovoj priči.

Zeljko

18.07.2021 12:21

Ne nego će da priznaju i izdaju sve i svašta kao što je izdala bivša vlast zajedno sa Đilasom, Jeremićem, Borkom, Tadićem...naravno da Vučić neće priznati Kosovo, to se neće nikad desiti.

Ivana

18.07.2021 13:33

Aleksandar Vučić nikada neće priznati nezavisnost KiM. Aleksandar Vučić radi u interesu naroda i države, hvala Vučiću na svemu što čini za našu državu i njene građane. Hvala predsedniku što pokušava da Srbiju razvije i gradi.