POLITIKOLOG MRDALJ UGASIO OPOZICIJU: Dok Vučić dominira na svim poljima, nastavlja se HLADNI RAT Jeremića i Đilasa!

Autor:

Vesti

16.07.2021

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Politikolog Mladen Mrdalj je gostujući na opozicionoj televiziji Nova S u nekoliko rečenica razbucao opoziciju i njihove planove.

RepublikaFoto: Printscreen
Mladen Mrdalj

Mrdalj je odgovarajući na pitanja tokom gostujući na televiziji Nova S, u nekoliko rečenica razmontirao opoziciju na čelu sa Đilasom i Jeremićem.

Politikolog je najpre demolirao lidera SSP Dragana Đilasa istakavši da on već sada sprema alibi za neuspeh na predstojećim izborima.

- Deluje da Đilas sprema alibi za to što će da izađe na izbore, pa ukoliko ne izađe 900.000 ljudi na birališta i ne dođe do smene vlasti u Beogradu da može da to svali na ove koji su bojkotovali izbore, čime se nastavlja hladni rat njega i Vuka Jeremića - rekao je Mrdalj.

 

 

Novinarka je zatim upitala šta je potrebno da se prevaziđe taj hladni rat, na šta je Mrdalj još jednom razmontirao opoziciji.

- U vreme kada ih Vučić gazi, opozicija nalazi načina da se međusobno sumnjiči, da se svađaju... Tek sam skoro uhvatio da je advokat Vladimir Todorić prešao od Jeremića kod Đilasa. To znači da se ispod žita otimaju kadrovi. To je preko svake mere - istakao je Mrdalj.

 

 

Kada je novinarka opozicione televizije pokušala da isprovocira politikologa konstatacijom da su ponovljeni izbori rezultat bojkota, i da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na neki način priznao poraz, Mrdalj je istakao:

- Pa ne, gde je logička veza između toga? Ja to slušam non-stop ali ne vidim gde je logička veze. Ne znam kako, gde i čime je priznao poraz! - završio je Mrdalj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivana

16.07.2021 18:32

Opozicija nema šta više da traži na izborima, jer nemaju nikakve rezultate. SNS će predstaviti samo dosadašnje rezultate.