"Sloboda, jednakost i bratstvo": Vučić čestitao Makronu nacionalni praznik

Autor:

Vesti

14.07.2021

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsedniku Francuske Emanuelu Makronu povodom današnjeg nacionalnog praznika u toj zemlji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Makron i Vučić

Sloboda, jednakost i bratstvo, koje svetkujete 14. jula, neprolazne su vrednosti i svim poštovaocima tih ideala, među kojima je i Republika Srbija, zadatak je da ih očuvaju u savremenom svetu punom izazova – naveo je Vučić u čestitci.

Srbija je povlašćena time što ima pouzdanog partnera kakav je Francuska, kao što sam i ja počastvovan time što ste uvek spremni da čujete naše stavove o različitim pitanjima. Odnos koji, kao čovek i kao lider, imate prema Srbiji, od najvećeg je značaja za nas. Poštovanje prema Srbiji i njenim građanima, koje ste pokazali tokom posete u julu 2019. godine, upisano je, uz našu duboku naklonost, u istoriju srpsko-francuskih odnosa – istakao je Vučić.

– Ostajemo posvećeni jačanju veza sa Francuskom, na osnovama tradicionalnog prijateljstva i proklamovanog strateškog partnerstva, i radujemo se prilici da Vas ponovo ugostimo – navodi se u čestitki predsednika Vučića predsedniku Makronu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Nina

14.07.2021 06:30

Svaka cast

Valentina

14.07.2021 06:32

Sve cestitke Francuskoj na obelezavanju njihovog nacionalnog praznika.

Mara

14.07.2021 06:36

Cestitamo Francuskoj praznik i zelimo jos puno zajednickih projekatai jos bolju saradnju.

Mica

14.07.2021 06:38

Srecan Francuskoj drzavni praznik i puno uspeha na svakom ucinjenom koraku im zelimo.