(FOTO, VIDEO) UŽAS SA LICA MESTA! Magacin izgoreo do temelja, vatrogasci zabrinuti: Ne znamo ima li opasnih materija

Autor:

Hronika

14.07.2021

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutros je u carinskom magacinu na uglu Žorža Klemenso i Dunavske u Luci Beograd izbio veliki požar gde je izgorelo mnnogo plastike, gume, tekstila i ostale robe.

Foto: Tanjug/J.STOJANOVIĆ
Požar u Luci Beograd

- Još nemamo preciznu informaciju šta je unutra, da li postoji opasnih materija još ne znamo, ali uspešno dejstuvjemo u ovom trenutku i nadamo se brzoj lokalizaciji - izjavio je jutros za Pink komandant Vatrogasne brigade Miloš Majstorović.

U gašenju požara učestvovalo je 46 vatrogasaca sa 13 vozila, dok bi Dunavom trebalo da dođe i vatrogasni brod sa 50 vatrogasaca-spasilaca koji će vatrenu stihiju da pokušaju da ugase sa druge strane magacina.

Plamen je rano jutros zahvatio prostor veći od 700 kvadratnih metara na tri etaže.

Nezvanično za sada nema povređenih.

- Među vatrogascima nema povređenih. Za radnike Luke Beograd još nemamo informaciju, nadam se da ih nema - rekao je Majstorović.

Uzrok požara biće utvrđen nakon istrage, odnosno, kako je dodao komandant Vatrogasne brigade, to bi trebalo da bude u narednih desetak dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading