ĐILASOVCI PRIZNALI GENOCID: Balša Božović izjavom o Srebrenici PONOVO uvredio sopstveni narod!

Autor:

Vesti

11.07.2021

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši član Demokratske stranke Balša Božović oglasio se na Tviteru povodom godišnjice zločina u Srebrenici i još jednom pokazao da mu do srpskog naroda uopšte nije stalo.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Balša Božović

On je u svojoj objavi taj događaj nazvao "genocidom", iako naša zemlja njega priznaje kao ratni zločin.

- Neka ova bol bude jača od svake mržnje. Neka ova bol otvori dušu svakome ko na nju žmuri i od nje okreće glavu. Neka se ova bol zauvek čuje i odzvanja kao opomena, jer biti čo’ek je naša najveća dužnost. Da se nikada ne zaboravi genocid u Srebrenici - napisao je Božović na Tviteru.

 

 

Podsetimo, početkom jula 2006. Vlada Srbije osudila je sve ratne zločine u jugoslovenskim ratovima, među kojima su posebno pomenuti zločini nad Muslimanima u Srebrenici i Srbima u Bratuncu, koji je prethodio akciji u Srebernici.

Četiri godine kasnije, 2010. Skupština Srbije usvojila je Deklaraciju kojom se osuđuje zločin nad bošnjačkim stanovništvom Srebrenice u julu 1995, na način utvrđen presudom Međunarodnog suda pravde, ali se ne spominje termin genocid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Mira

11.07.2021 13:58

Ima li većih izdajnika od ove klape Dj i M

Marko

11.07.2021 14:29

Među opozicijom je utrkivanje ko će da se predstavi kao veći izdajica i mrzitelj Srba. Mislim da li stvarno očekuju da će bez glasova naroda doći na vlast? Nešto im se ozbiljno poremetilo u glavama.

Iva

11.07.2021 14:31

Najveći izdajnici su Marinka i Đilas, sve rade protiv Srba.

nn

11.07.2021 15:53

cim je on Balsa sve je receno isto ko i Ramiz, I SL