VIŠI SUD DONEO ODLUKU: Jovičiću produžen pritvor, POSTOJI OPASNOST DA ĆE UTICATI NA SVEDOKE!

Autor: Republika

Vesti

02.07.2021

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšem predsedniku opštine Palilula Aleksandru Jovičiću produžen je pritvor, saznaje Republika.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Jovičić

- Sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg suda u Beogradu je 02. jula 2021.godine, doneo rešenje kojim je prema Aleksandru Jovičiću i D. Vujiću produžio pritvor do 30 dana - navodi se u saopštenju Višeg suda.

Kako se objašnjava takva odluka doneta je zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke.

- Kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, a u skladu sa odredbom člana 211 stav 1 tačka 2 i 3 Zakonika o krivičnom postupku - ističe se u saopštenju.

Protiv navedenog rešenja osumnjičeni i njihovi branioci imaju pravo žalbe u roku od tri dana od prijema rešenja krivičnom vanpretresnom veću Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg suda u Beogradu.

Osumnjičenima se stavlja na teret da su izvršili krivično delo trgovina uticajem u saizvršilaštvu u produženom trajanju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

02.07.2021 10:53

Ma objavite vi kome je on nosio novac iz SNS-a i kom ministru u Vladi Srbije .....To zanima sve u Srbiji. Sa kim je on bio u kriminalu ? Zasto se o tome cuti ? Ili mozda ne smete da objavite.....