DANAS OSETNO SVEŽIJE! Temperatura do 28 stepeni!

Autor: Republika

Vesti

02.07.2021

05:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, ali u većem delu zemlje suvo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

RepublikaFoto: Tanjug/N. ANĐIĆ

Ujutro u Vojvodini ponegde je moguća kratkotrajna kiša, a tokom dana u brdsko-planinskim predelima južne Srbije lokalni pljuskovi i grmljavina.

Najniža temperatura od 16 do 21 stepena, najviša dnevna od 26 do 28 stepeni Celzijusa. Vetar slab i umeren, severozapadni.

U Beogradu promenljivo oblačno i svežije, uz slab i umeren, severozapadni vetar. Najniža temperatura oko 17 stepeni, najviša dnevna oko 26 stepeni Celzijusa.

U Srbiji se za dane vikenda očekuje promenljivo oblačno sa sunčanim periodima, a ponegde su mogući kiša i lokalni pljuskova sa grmljavinom.

U ponedeljak i utorak nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a zatim pretežno sunčano i toplo. Temperatura oko i malo iznad prosečnih vrednosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading