(VIDEO) POGLEDAJTE KAKO JE ŠIPTARSKA POLICIJA UHAPSILA PODGORIČANINA: Operisanom čoveku stavili lisice jer je zaštitio monahinju

Autor:

Vesti

28.06.2021

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgoričanin Risto Jovanović uhapšen je na Kosovu jer je branio monahinju koju je policija lažne države na neprimeren način pretresala.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Hapšenje srbina iz Crne Gore

Na snimku se jasno vidi da je Jovanović bez ikakvog povoda uhapšen, već samo zato što se pobunio protiv ponižavajućeg postupanja policije prema monahinji.

On je prigovorio policiji da nije u redu to što rade jer je u pitanju monahinja, nakon čega su specijalci policije priveli mladića iz Podgorice.

Jovanović je u nekoliko navrata ponavljao da je operisan, međutim policajci lažne države su ostali nemi na to.

Jovanović je za Vidovdan sa grupom Podgoričana otišao na Kosmet kako bi prisustvovao centralnoj ceremoniji na Gazimestanu.

Da li će predsednici Vlade i Skupštine Zdravko Krivokapić i Aleksa Bečić, koji se hvale dobrosusedskim odnosima sa Prištinskim institucijama reagovati i tražiti momentalno puštanje Jovanovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading