VAŽNA KONFERENCIJA! Zakazana za 29. jun - Vučić saopštio detalje

Autor: Republika

Vesti

24.06.2021

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će 29. juna biti organizovana video konferencija sa Zoranom Zaevim i Edi Ramom.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Aleksandar Vučić

- Želim da najavim da ćemo 29. imati važnu video konferenciju sa predsednicima Vlade Severne Makedonije, predsenikom Vlade Albanije - Zoranom Zaevim i Edijom Ramom. U okvirima naše regionalne inicijative koju mnogi nazuivaju "mini šengen" nasstaviti sa unapređenjem naših odnosa. Verujemo da ćemo doneti konačne odluke o zajedničkom delovanju protiv prirodnih katastrofa na teritoriji naših zemalja, verujem da ćemo zajednički da omogućimo protok robe, kapitala, ljudi i usluga. I ono što je od nas od velikog značaja to je takozvani sistem radnih dozvola gde onaj ko dobije dozvolu na teritoriji jedne od ove tri zemlje imaće radnu dozvolu za svaku od zemalja što je od velike važnosti - istakao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading