Vučić: Rešavanje pitanja Kosova je dug prema svakom pripadniku našeg naroda

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

22.06.2021

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od toga kako naša generacija bude rešavala pitanje Kosova i Metohije zavisi budućnost naše dece i naše države, istakao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraćajući se Skupštini.

Foto: TV Pink/printscreen
Aleksandar Vučić

Vučić, podnoseći izveštaj o KiM, rekao je da danas pred nama nije lak zadatak i nije vreme za svečarsko raspoloženje, nije vreme za prevelika očekivanja ili očekivanja koja nisu u sladu sa realnošću koja nas okružuju.

Zahvalio se svima koji su svesni važnosti pitanja KiM za Srbiju i naš narod u celini.

- Reč je o pitanju koja je u podtekstu gotovo svake naše političke teme, svakog našeg državnotvornog napora, ali mnogo dublje sustinskog, identitetskog, ekonomskog, i svakog drugoh pitanja - objasnio je on.

Vučić je kazao da oni koji misle da odlaganjima, kupovinom vremena, iako smo to mnogo manje radili od druge strane, a morali smo ponekad da činimo, možemo rešiti to pitanje, moram kazati problem nismo rešili.

- Moraćemo da nastavimo da ga rešavamo odgovorno sa strateškim poglednom u budućnost i svesti o tome kako želimo zemlju da ostavimo potomcima - rekao je on.

Vučić je istakao da je to dug prema svakom pripadniku našeg naroda u zemlji i rasejanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jelena

22.06.2021 11:36

Puna podrska predsedniku Vucicj u borbi protiv domacih i stranih placenika koji su se kao lesinari okomili na Srbiju! Nikada ali nikada necemo priznati Kosovo!

Nevena

22.06.2021 12:13

Pitanje KiM je pitanje svih nas i svih nas se tice kada ce biti formirana ZSO?

Jasna

23.06.2021 04:59

Najbolje bi bilo nastaviti dijalog