OPREZ: Jak vetar UGOŽAVA saobraćaj širom Srbije

Autor: Tanjug

Vesti

29.11.2017

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozače večeras u planinskim predelima Srbije očekuje pojačanje jugozapadnog, a u Pomoravlju, Podunavlju i Vojvodini južnog i jugoistočnog vetra - košave.

RepublikaFoto: pixabay.com
Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javbnog preduzeća "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama

U područjima gde ima snega, jak vetar može stvarati snežne nanose, dok u nižim predelima takođe može uticati na otežano odvijanja saobraćaja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Vozačima se savetuje da smanje brzinu i povećaju odstojanje i zbog moguće večernje poledice usled niskih temperatura, a veliku pažnju treba da obrate i na deonice na kojima se i dalje izvode radovi.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javbnog preduzeća "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 20 minuta.


Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading