VUČIĆ O ĐILASOVOM "PLANU ZA DAN POSLE": Pravio je lične fabrike para, a ako je to dobro za Srbiju, onda u redu!

Autor: Republika

Vesti

20.06.2021

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na najave tajkuna Dragana Đilasa, koji je rekao da ima spreman "plan za dan posle".

RepublikaFoto: Tanjug/Rade Prelić, ST/A. Nalbantjan
Dragan Đilas i Aleksandar Vučić

Stranka slobode i pravde na čelu sa samoproklamovanim liderom opozicije Draganom Đilasom najavila je da ima "plan za dan posle", kojim je obećala da će "šest meseci po dolasku na vlast vratiti dobar život u Srbiju".

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je podsetio kako je Srbija izgledala u vreme kada je Đilas bio na vlasti.

- Ako je sve ono što smo uradili propast, a ono što je on radio je bio spas, samo zato što je mogao da naplaćuje novac od sekundi i da pravi svoje lične fabrike para na Mauricijusu, Hong Kongu i Švajcarskoj, onda dobro - istakao je Vučić.

Predsednik se osvrnuo i na najave advokata Vladimira Gajića, inače predsednika Pravnog saveta Narodne stranke Vuka Jeremića, da posle promene vlasti treba pokrenuti postupak ya ukidanje SNS, SPS i SRS.

- Ceo njihov program stao je u nekoliko reči - Zabranićemo sve koji drugačije misle, pa onda ako bude trebalo i da likvidiramo sve oni koji drugačije misle. I to narod treba da čuje. Naš program će biti razvoj Srbije, napredak Srbije, ponos i dostojanstvo srpskog naroda. Oni su gotovo izvesni pobednici u Beogradu, ali mi ćemo da se borimo i da probamo da ih pobedimo na svim nivoima. Ako ne uspemo, čestitaćemo i spremićemo se za gulage, i mi i naša deca, pošto im je to jedina politika i plan. Borićemo se protiv onih koji bi zemlju da razore i koji su to radili od 2000. do 2012. godine - zaključio je predsednik Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Ivana

20.06.2021 10:21

Jedini plan za dan posle koji bi trebao da ima Đilas i njemu slični, jeste plan kako da se povuku iz politike i kako da konačno shvate da narod nije glup, da narod nema kratnžko pamćenje i da im narod ne veruje i ne želi ih.

Jovan T

20.06.2021 10:54

Kada bi djilas dosao na vlast, 6 meseci bi mu trebalo samo da zameni sve kadrove SNS-a da postavio svoje, tako da od tog obecanja nista. A onda bi radio kao sto je radio dok je bio u prethodnoj vlasti, grabio sebi.

Slavica

20.06.2021 11:40

Niti je bilo niti ce to biti ikada dobro za Srbiju i jos od strane Djilasa.

Zeljko

20.06.2021 14:15

Đilas je najgori gradonačelnik u istoriji Beograda, toliki je lopov bio da je Beograd doveo do ivice bankrota. Nažalost narod ga nije oterao sa vlasti mnogo ranije pre 2013. godine.