(VIDEO) TADIĆ NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO: Bivši predsednik gostovao na tajkunskoj televiziji, a kada je čuo pitanje o Ani Divac, OSTAO BEZ TEKSTA!

Autor: Republika

Vesti

17.06.2021

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik Srbije i lider SDS Boris Tadić ostao je bez reči prilikom gostovanja na jednoj od tajkunskih televizija nakon što je voditeljka pročitala optužbe na račun demokratske vlasti koje je nedavno u Nedeljniku iznela supruga proslavljenog košarkaša Vlada Divca, Ana Divac.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ, T. VALIČ, E-Stock
Boris Tadić, Ana Divac i Vojislav Koštunica

Republika je, podsetimo, u više navrata pisala o životnoj ispovesti Ane Divac, a u posebnom tekstu izdvojili smo nekoliko rečenica koje su prošle ispod radara javnosti, a u kojima je optužila vlast čiji je stožer bila Demokratska stranka optužena da je imala svoje batinaše.

- Batine, pretnje smrću, spinovi, ubijanje karaktera...postojale su pre Vučića ali se o tome nije pričalo! Nakon Miloševića došli su ljudi gladni novca! - glasila je izjave Ane Divac, koju je voditeljka pročitala bivšem predsedniku.

Na sve to, Tadić je ostao potpuno nem, što možete pogledati u snimku.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
cica

17.06.2021 10:19

Batinase nije izmislio ni Milosevic ni Tadic, pa pretpostavljam ni Vucic. To su tzv. “parastrukture” koje su se otele kontroli i koje vrsljaju. Uostalom, u svim zemljama, pa i sa onim izrazite demokratske provinijencije, takvih tipova, grupa i organizacija ima! Oni su pod opaskom MUP i Tuzilastva. Ako ove strukture zakazu, batinasi preuzimaju kontrolu..

Vladica

17.06.2021 17:15

Gospodja Divac je kazala istinu.